Автор: Валерия Велева, epicenter.bgСледвайте Гласове в Вие ни казахте, че ако България

...
Автор: Валерия Велева, epicenter.bgСледвайте Гласове в Вие ни казахте, че ако България
Коментари Харесай

Валерия Велева: Г-н президент, кажете истината за Кирил Петков!

Автор: Валерия Велева, epicenter.bg
Следвайте " Гласове " в 

Вие ни казахте, че " в случай че България има повече министри като Кирил Петков, щеше да наподобява по-друг метод ". Казахте го на 27.10.2021 година, тъкмо тогава, когато той се саморазпряваше с ББР.
Тази вечер от Министерството на нововъведенията и растежа потвърдиха изнесеното денем от ГЕРБ. А точно, че:
През 2021 година по гледище на Кирил Петков, назначен от президента Румен Радев за министър на стопанската система, е подготвяна облигационна емисия на ББР в размер на 1 милиарда лева, която обаче не е осъществена. Въпреки това, по гледище на Кирил Петков, са изплатени адвокатски и консултантски възнаграждения в размер на близо 1 млн. лева

Отделно ББР е платила още 560 000 лева за мнения,
Около договорката има брутални престъпления от страна на Кирил Петков:
- изготвя на заявления с погрешни данни;
- заблуждава обществото, че огромна част от 1.4 милиарда от парите на данъкоплатците в ББР са дадени на 8 компании, 4 от които на едно лице, което се оказва погрешно – по това време клиентите на банката са били 18 500 дребни и междинни предприятия, а оповестените доклади на Българска народна банка демонстрират, че парите са налични в ББР под формата на ликвиден ресурс;
- манипулира медиите, че ББР е източена, макар, че активите на банката са в размер на 4 милиарда, а отпуснатите заеми са със солидни обезпечения;
- силово сменя управлението на ББР, а на новите шефове е подредено незабавно да сключат контракт за обслужване с адвокатска адвокатска фирма, като е посочено съответното име на Лена Бориславова, на която е несъмнено месено заплащане от 13 690 лева без Данък добавена стойност, с в допълнение контрактувани по 274 лв. на час...
Откъдето и да го погледнеш - това е корист с власт.
Също през днешния ден Прокуратурата се самосезира за думите на Кирил Петков, изречени пред Българска социалистическа партия: „ Изтеглете закона (за хартиената бюлетина), ще ви дам кодовете (за машините) ”, които подействаха като експлозив за политическата система у нас.
За 33-те години на преход България не е имала подобен политик, който да няма визия както за смисъла на думите, по този начин и за следствията от дейностите си. Съзнава или не, Петков пося такова подозрение в изборите у нас, което ще нанесе дълготрайни вреди на демократичната система.
Сега " кодгейт " ще замести доверието както в машините, по този начин и в урните.
А самият факт, че Петков си е разрешил политически рекет във връзка с изборния развой, е задоволително съображение да завърши с политическата си кариера.
Нещата обаче не свършват дотук.
ДАНС и Министерство на вътрешните работи стартират разследане и за още една скандално деяние на Кирил Петков – за подписания меморандум с Джемкорп, с който той като министър-председател на България дава цялата българска енергетика на  офшорка с неразбираеми капитали, в безусловно нарушаване на българското и европейското законодателство. Никой преди него не го е правил!
На човек може да му си завие свят единствено като чете какви мини е заложил този човек, овластен като министър председател. Само за 7 месеца!
И това не е всичко.
Като се почне от лъжата с гражданството;
- мине се през газене на Конституцията;
- взимане на решения в нарушавания на конституционния ред;
- потребление на властовия запас за персонална употреба;
- опити за преодоляване на службите;
- политически рекет;
- болшевишки дейности против политически опоненти;
- нeпрекъснати неистини и неприкрита агресия;
- неспособност да осмисли по какъв начин работи парламентарната народна власт, 
ще се види, че в България сега вилнее един политически терминатор, който взривява страната.
И колкото повече времето минава, толкоз повече стряскащи обстоятелства излизат както за неговото ръководство, по този начин и за държанието му като политик.
А той се е устремил още веднъж да взима властта и отново да става министър-председател. И в случай че не може да осъществя тази си обсесия, ще попречи въобще да бъде формирано държавно управление. И освен в този парламент!
Този човек е рисков. Написах го, когато Кирил Петков като министър председател прикани всеки да подари по една заплата за муниции за Украйна. Спомняте ли си? Тогава обществото се взриви. Върху премиерската глава се стоварва океан от ругатни - злъчни, обидни, подигравателни: " Киро е безумен. Или болен... Тъжно, позор, срам... КП завоюва омразата на съвсем цялостен един народ, единствено с едно изречение, граничещо с безумие и безочливост!... Докога ще ни ръководят психологично заболели!... Абсолютна мисловна остра непълнота... Трябва да си най-малко вманиачен да дариш пари за убийства!... Чудовищна нелепост!... Върховен цинизъм! По-грозно изказване на фактор в страната не съм срещал!... "
Но Киро си остана. И с клоунската си полуда и детска нелепост продължи да ръководи и да прави безобразия.
И 20% гласоподаваха още веднъж за него.
А до момента в който Министерство на вътрешните работи, ДАНС и Прокуратурата създадат своите следствия тъй че да не бъдат упрекнати в принуда, може да минат и години.
Затова през днешния ден се обръщам към президента Румен Радев.
Г-н Радев, вие ни натресохте Кирил Петков, вие би трябвало да ни спасите от него!
Вие ни казахте, че " в случай че България има повече министри като Кирил Петков, щеше да наподобява по-друг метод ". Казахте го на 27.10.2021 година, тъкмо тогава, когато той се саморазпряваше с ББР.
Казахте го и поради Вас мнозина българи повярваха, че това е новият избавител. Те гласоподаваха за Кирил Петков, тъй като имаха вяра на Вас.
Много членове на Българска социалистическа партия след Вашето обществено застъпничество над Петков, го одобриха като чиста монета, като " нашето усмихнато момче ".
Днес, когато виждаме, че Петков се е трансформирал в рискова злина за българската политика, Вие, господин Президент нямате право да мълчите!
Излезте и кажете на този народ истината за Кирил Петков и за „ Промяната ”. Кажете я в този момент, преди изборите. После ще бъде късно!
Поемете своята отговорност като военачалник и държавен глава! Говорете! Отворете очите на тези, които не престават да бъдат заблудени. Явлението „ Кирил Петков ” не може да бъде оставено, без да получи съответен отпор.
Длъжник сте на българското общество, господин Президент!
В противоположен случай този нов Остап Бендер ще продължи да издевателства върху политиката у нас.
 
Източник: epicenter.bg
 
 
 
 
29 Ное 2022176229 Ное 202263128 Ное 2022389828 Ное 2022109327 Ное 2022128626 Ное 20221534КоментариKOЙ, КОЙ, КОЙ,....29 Ное 2022 10:34ч.
КОЙ предложи Киро? (Кой се крие зад Киро, с цел да краде на сянка? Кой го пробута на президента? Академика още ли е на независимост?)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати пробута ли?29 Ное 2022 18:26ч.
Че президента сляп ли е? Акъла му къде е? За какъв клин ни е подобен простак, че и постоянно почтен, няма грам героизъм Евро
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Баба29 Ное 2022 21:33ч.
Да, не просто го пробутаха, ами го натресоха! Президента нямаше избор и трябваше да одобри Кирчо като едно от основните настоящи лица на митингите, които както след това се оказа бяха дирижирани от едно посолство с цел да смъкват Борисов.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Баба29 Ное 2022 21:44ч.
Статията просто цели да оплюе Радев. За плюнка употребяват Кирчо.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Всичко за Кире, написано в публикацията, е правилно,29 Ное 2022 10:50ч.
само че се сещам за още един " водач " на партия, за който важи безусловно същото.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z29 Ное 2022 11:00ч.
Поздравления! И аз желая да знам, това ли схваща Радев за " първокласен " човек и той от същото тесто ли е забъркан? Искам да знам и по този начин ли пази Конституцията на страната ни, с която всички се ГАВРЯТ!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Налага се29 Ное 2022 11:00ч.
президентът да излезе с ясна позиция. Още повече, че има заплаха отново с негово подпомагане да се натресе следващия Козяшки план. Или си български родолюбец и те е грижа за страната, или си прислужник на външни сили против българските ползи - трето няма.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Президента не е родолюбец, а сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ от шест петилетки29 Ное 2022 11:10ч.
Прави, каквото му кажат от посолството.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Александър29 Ное 2022 11:13ч.
Съгласен съм с доста от написаното, само че да не забравяме, че Корнела също си го хареса и сегашните й изказвания ми се костват нелепи. Готов съм да се обзаложа, че няма да излезе нищо от инспекцията на прокуратурата и всичко е една огромна черна ПР акция от страна на Българска социалистическа партия с цел да си оправдаят поддръжката за ГЕРБ и Движение за права и свободи и още веднъж да влезнат във властта.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Абе чак нелепи...29 Ное 2022 15:48ч.
Политическа партия са си джелепи.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " Ако България има повече министри като Кирил Петков, щеше да наподобява по-друг метод! " 29 Ное 2022 11:15ч.
ЧЕ ДА НЕ Е ИЗЛЪГАЛ?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Появата на коментар от В Велева29 Ное 2022 11:55ч.
е постоянно в избран миг от начената акция. Тя като тежка артилерия през всичките години на прехода, постоянно свършва " някаква " работа. Народно събрание е безспорен цирк, Кирчо е единствено един от клоуните, само че " Кажете г.н Президент ". Велева, ти кажи и за останалите. Сигурен съм, че имаш доста за казване. Та нима се проясни малко.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бай Милор от село Парамун обществен антрополог29 Ное 2022 11:59ч.
Личи от фотографията, че Велева и усърдно обгрижвана жена. Всеки подробност, даже и най-дребният, издава благороден усет и внушава чувство за безгранично успокоение, каквото се вселява единствено от богати безгрижници. Съдете сами - облекла Кристиан Диор. Очила - Chopard De Rigo Vision. Бижута - мадагаскарски перли, имитация на фамозната отърлица Лао Дзъ. Макиаж - Vichy, умела дизайнерска направа, каквато се прави единствено при пълнолуние. Цялата Велева еманира мирово успокоение, особено за дами, уверени в себе си и знаещи, чемладият им ухажор търпеливо ги чака, добре прикрит в гардероб-гарсонирата. Но мен ме вълнува нещо напълно друго - дали Валерия Велева пърди в дактил или избира хорея? И също по този начин дали при флатуленция веждите й се повдигат, а пък перлите дискретно потрепват, разтърсени от мощната звукова вълна. Давам половин царство с цел да науча тези любопитни детайлности!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ха в този момент след словесната салата29 Ное 2022 15:49ч.
кажи кое от изнесеното не е правилно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Баба29 Ное 2022 21:37ч.
Бай Милоре, умОри ме от смях!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати О, Бабо,30 Ное 2022 0:10ч.
внимавай със стрес инконтиненцията, че не знам дали ще загинеш от смях, само че да се подмокриш няма да е чудно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мери29 Ное 2022 12:02ч.
И аз се чудя за какво Велева написа писмото в този момент! Киро и Кировци бяха ясни, хайде да не е от първия, само че от втория миг... Бил държал афиш на митинга " Аз съм Кирил Петков и мен не ме е боязън " и стана министър ръководител на страна с безчет проблеми, най-много при избора на ръководители с " прелестен персонален образец "! На публицисти и интелигенция също.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати фют30 Ное 2022 6:18ч.
Например тъй като при назначението му за министър председател към момента не се бяха натрупали образци и доказателства. и тъй като имаше забележителната поддръжка от българския президент. Забележително е какъв брой доста хора в България по едно и също време почитат ген. Румен Радев и ненавиждат неговото протеже Кирил Петков. Защото поддръжката от посолството нямаше да помогне за назначението на КП.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Цензурке29 Ное 2022 12:07ч.
Що митриете коментара? написаното от мадам В. го пиша от година и все ме триете, през днешния ден отново ми триете коментара...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати j.jelevban-НЕ СЪМ ПРЕЗИДЕНТ29 Ное 2022 12:18ч.
Но да кажа;Тези клоуни ни ги натресе Съединени американски щати.А господин Радев им извърши волята тъй като е сътрудник на САЩ/пише го в Уйкилийкс/ И Радев отново Съединени американски щати ни го натресоха.Волята на Съединени американски щати тогава синергитично извършиха Борисов/техен кучи наследник по Уйкилийкс/ и Нинова???За нея още нищо няма но и Уйкилийкс няма а Асандж Съединени американски щати го разпнаха.Щото извади закононарушенията им по целия свят вкл.България.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати невярващия29 Ное 2022 14:06ч.
,, За 33 години на преход България не е имала подобен политик, който да няма визия както за смисъла на думите, по този начин и за следствията от дейностите си ".-цитат. Първоначално си помислих, че госпожата приказва за Б. Борисов? А то се оказа, че ставало въпрос за друга личност просто Киро. Но те по този начин си наподобяват, не външно. Единия е двойно по тежащ от другия, само че това е друга тематика. Но и двамата бръщолевят небивалици без да си дават сметка за следствията. Та Валерия да се прави, че в никакъв случай не е забелязвала това в Борисов, приказва доста зле за нейната журналистическа процедура. Но имайки поради, че самия той ги назовава,, мисирки ", какво може да се чака?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бойко може да е проЗ или да се прави на такъв29 Ное 2022 15:55ч.
само че се опитваше да лавира и даже да опонира (шепнешком) на Големия брат. Искам в Черно море да виждаме яхти, не военни кораби. В съпоставяне с него Кирцата е искрено злополучие. Все едно да сравняваш заболяване от тения, която подяжда горе-долу организма, с рак на панкреаса, който го смила за месеци...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Срамна тайна29 Ное 2022 14:41ч.
Истината за Кирил Петков е толкоз срамна, че е най-добре българите да не ровят повече, а да го отпратят да си върви несмущаван и да си потъне в забвението, което заслужава. Защото в случай че му се присъди това, което заслужава, ще се намерят хора, които да го провъзгласят за воин. Ще го обезсмъртят! Нещо като втори Георги Бенковски, повел Хвърковата чета за превръщането на България в „ пример за народна власт “.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бабето се разбуйства с PR-а си29 Ное 2022 15:25ч.
,позалязваща весникарска " звизда "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун29 Ное 2022 15:27ч.
Вие си бяхте за бай Тошо, москвичите и панелките, Киро не е за вас.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати 00829 Ное 2022 15:55ч.
Кои са тези вие? А ти кой си марсол?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кажи най-сетне, че си за Киро29 Ное 2022 15:57ч.
да закръглим диагнозата без помощта на военните лекари от Будейовице.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Борислав29 Ное 2022 15:29ч.
Въпреки че и служебния министър председател изясни невъзможността за операция с кодовете Мадам В. си знае " кодовете та кодовете ". Като й замирише на пари нищо не я стопира. Но казуса е и на Дачков че я цитира. Въпреки че споделям мнението за експанзията на Русия като неизбежна нужда, то нашите съветски пропагандисти са напряко уродливи.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Щом вярваш в невъзможността да се " манипулира " един комп29 Ное 2022 15:59ч.
кажи нещо и за непогрешимостта на папата?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Апропо, в какво качество29 Ное 2022 16:07ч.
" служебния министър председател изясни невъзможността за операция с кодовете "? Прогр експерт ли? Необвързан, самостоятелен специалист?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Триенето е политкоректно - по този начин ли?29 Ное 2022 15:52ч.
Така излиза за повторно при мен.!?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати алооо...20%29 Ное 2022 16:02ч.
Не разбирам идиотията да коментирате Велева, вместо да сте потресени от човеци като Киро елементарния. За 7 месеца той си изпълни джобовете за наша сметка, че и на Ленчето парапетова, а вие злобеете по Валерия. Оставете я дамата, тя не ви е откраднала хапката. Но оня в случай че отново докопа власт, ще ни довърши. А тия 20% дето са дали своят вот за него или захлебват от сянката му, или са цялостни идиоти.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Може да се обърнеш още29 Ное 2022 16:49ч.
и към едни други 21-2%, че и към едни 7-8%, и ето, че станаха къде 50%...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бай Иван29 Ное 2022 21:06ч.
Днес спорих с един от тези дето са дали своят вот за просто Киро. Гледаш го млад, наподобява образован, занимава се с бизнес с една дума би трябвало да е наясно със обстановката по света и у нас! Изведнъж по въпроса с повишаването на газа, стартира да ми твърди, че Путин е отговорен, че той вдигнал цените на газа! Щях да падна от изненада! Как по този начин ще е Путин отговорен, когато самите дебилни европейци сами се отхвърлиха от съветския газ, че и от въглища, нефт, метали и какво ли още не, с цел да накажели Путин и да не плащали за войната му в Украйна! Това естествено подвига цените на всички тези енергоресурси, тъй като те са нужни и в случай че се приключи вносът им от Русия, ще би трябвало да се купуват от други доста далечни географски страни и естествено ще костват доста по-скъпо даже като себестойност, а да не приказваме, какво става с цените при дефицит на дадена стока! Въпреки това моя човек си остана на мнението, че оправда и Кирето за покупката на съветски газ на доста по-високи цени през компании прекупвачи! Как да спориш с такива хора, които имат такава " желязна " логичност! Накрая му обясних, че най-вероятно руснаците ще ни осъдят да им платим и 80% от газа, който не взехме от тях до приключването на контракта в края на годината, та тогава той ще реве, че газа е станал още по-скъп! Не знам, по какъв начин България ще просперира с такива младежи с обременено схващане и замъглена логичност!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Баба29 Ное 2022 21:42ч.
Уви, Наистина ги има, че дори и с лопата да ги ринеш! Никаква причинно-следствена връзка не мога да вършат!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Какви 50% бълнуваш в 16:49ч.,30 Ное 2022 1:15ч.
когато става въпрос за " къде 50% " от 38% дали своят вот. Я ги сметни какъв брой % от българските гласоподаватели са това. Не повече от 19 %!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ок, склонен съм, 50% от гласувалите, щом по този начин те устройва30 Ное 2022 9:34ч.
A в изборния кодекс няма долна граница за брой дали своят вот за признание на изборите, та и един да е дал своя вот, има победител.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати сащ са сатанисти29 Ное 2022 16:23ч.
Статията е доста добре написана с задоволително обстоятелства по какъв начин скандалният про100$$$ к!р0 в друго време би бил наказан на смъртна присъда за закононарушенията си, които са в осебено огромни размери! Скандалният про100$$$ к!р0 имаше и друга задача - българското общество да намрави Русия и християнството, като с това да заобича лъгъбътъ и хомо----се--кс--уал----изма!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати сащ са сатанисти29 Ное 2022 16:32ч.
Недейте да чакате русофобникът светлочервен радеф да каже истината! Самият русофоб светлочервен радеф е план на сатанистите на сащ и е тяхно протеже! Никой естествен българин не чака русофобникът светлочервен радеф да излезе и да си признае, че е подвластен от сащническото посолство, че нищо не зависи от него и не той взема решение, а взема решение сатанисткото сащническо посолство! Ако русофоб светлочервен радеф признае тази истина - чистата истина, това си е държавна измяна от един мандат и втори стартират! Затова не очаквайте самопризнание нито истина от русофоб светлочервен радеф! Колкото до скандалния про100$$$ к!р0 - той ненавижда българите, ненавижда християнството, ненавижда и Русия, ненавижда естествените хетеросексулани хора, само че е влюбен в обратността на сатанистите от сащ (затова точно сатанистите от сащ го бяха назначили за приемиер, не е посредством избори)!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бичев29 Ное 2022 17:04ч.
Валерия, отговорност на водача е да преценя и да се доверява на хората в екипа си!! И Радев се провали много пъти в тези си преценки. Но и ти беше една от тези маши които не стопираха да хвалят харвардският негодник ( който междувпрочем е приключил курс в Харвард а не цялостната програма). Така че и двама с Радев дължите доста съществено и задълбочено обяснение за какво и кому беше необходим този незапознат и несръчен глупак. Ако малко познаваш татко му ще тие ясно с какво недаразумение се сблъскваме и какви ще са следствията от него!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧИЧО ВИЧО29 Ное 2022 17:36ч.
Права си е Мадам В. Иска й се отново бюрек да меси, но май отново на агата в сараи ще го носи, щото Киро си има сладкарка в къщи и баница, саралия и кадаиф от дърти гювендии не хапва...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ще хапне...29 Ное 2022 18:31ч.
...от бай ти Ставри!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Лицемер29 Ное 2022 18:01ч.
Госпожата просто ни споделя, какви обвинявания ще му повдигне прокуратурата. Ако Кирил Петков не им играе по свирката на ДПС-ГЕРБ. Но всичко, което е написала е правилно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Лицемер29 Ное 2022 18:04ч.
Ако Кирил Петков стопли, какво го чака, държавно управление ще има с първия мандат. Както се споделя, старите комунета го сготвиха. Става част от омразното статукво. Това против което се бориха сякаш.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати j.jelevban-нищо няма да се случи на Киро29 Ное 2022 18:46ч.
Съединени американски щати си имат стратегия за отбрана на мекеретата по света.Те мекеретата не са подвласни на локалните закони.Общо взето получи се нещо като дворцов прелом.Нещо като Калинка на Борисов.Някой е промотирал Киро и Кокоро пред Съединени американски щати.Спълното схващане какво злополучие са.Разбира се Киро се компрометира най-първо пред Съединени американски щати.И те Съединени американски щати са вдигнали ръце.Предполагам че Кире е подхвърлен на Радев а той го е промотирал където би трябвало.Сега и Радев или ще стяга куфарите или ще ни съобщи дефинитивно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати На чичо Вичо Мачо е Бачо30 Ное 2022 1:30ч.
Този някой, който препочръча простоКиро лъжецо на синергетика с дневния ред на Съединени американски щати беше самият Байдън. А мадам Мустафа отиде на общително посещаване в Национална агенция за приходите да опипа мускила на оня културист, завлякъл България с към милион лв., който беше назначен от Кокорчо измамата за негов любимец. Пълно проваляне на Съединени американски щати - Байдън, Мустафа - и на техния еничар Радев.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати фют30 Ное 2022 7:25ч.
Байдън не познаваше КП и още не го познава персонално. Търсени са, както се споделя, " нови необременени лица " по опция образовани в задгранични университети. Г-жа Мустафа просто е съобщила името му в канцеларията на новия тогава президент на Съединени американски щати, самата тя подведена от думичката " Харвард ". Според Кърт Вонигът дипломата от Харвард от дълго време се е трансформирала в трофей в борбата за оцеляване и не е доказателство за най-високо качество.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати j.jelevban29 Ное 2022 18:49ч.
Предполагам залогът е ЯО на българска територия.Със съответните НАТО войски.За защита и потребление.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Хората схванаха какъв е Киро чак през април29 Ное 2022 20:06ч.
когато ни набута с съветската газ и след това през юни когато изгони 70 съветски дипломати. Преди това по какъв начин да схванат? Беше министър на Радев и той го похвали крепко, настрана Киро и Кокоро сами се хвалеха какъв брой доста далавери на Герб са разкрили, по какъв начин всичко което ревизират се оказва нелегално и гнило. Това кой не го знае че е по този начин, само че хората се радваха че пристигна някой да изкара всичко това на ярко. Такива бяха очакванията на хората, какво неверно има в това? Дори и Слави чак май месец се изрече " Как се могли да допуснем подобен човек за министър председател? " и напусна обединението, след това тя падна от власт. Излиза че и Радев, и Слави не са го разбрали що за човек е, а те сякаш го познаваха и лансираха. Добре най-малко че с помощта на Слави обединението загуби властта, Радев чак по-късно можа да направи нещо. Че се откриха 20% отново да гласоподават за Политическа партия е огромна изненада за мен, само че дали са били толкоз доста или има нещо гнило в Дания? Това е въпросът.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Май29 Ное 2022 22:49ч.
Май той би трябвало първо да каже истината за себе си. Кой го вербува, по кое време и с какво го държи Мустафата. Не че не се досещаме, само че друго си е самичък да си каже.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Леле Льо29 Ное 2022 23:13ч.
Те всички до момента това вършат, журналистката обаче решила да написа единствено за Киро, тъй като към момента го помним, а другите крадци ги забравихме. Народът е смачкан, нищо не може да направи с изключение на да ги остави тези същества да затъват в грехове.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати colibri29 Ное 2022 23:41ч.
Написаното от мадам В. е правилно, само че за какво задава въпросите си към Радев в този момент? Написаното ме връща към едни други времена, когато един някогашен президент- Стоянов призоваваше: " Иване, кажи си, те ще те схванат ". Не мисля, че Радев ще каже нещо, той не е подобен човек- изнасящ секрети от " кухнята " която се намира на известна софийска улица...:)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати за какво задава въпросите си към Радев сега30 Ное 2022 0:09ч.
Че кой стартира Кирцата, Асена и глутницата им?! Разбира се, не забравяме мястото им из козяшките фондации " демокрации " и пр, само че въпреки всичко като служ министри назначени от мръсника Радев те се издигнаха в очите на слепите (да ми простят същинските незрящи каламбура...)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Скоро ште ва изколим българята ъбуригени30 Ное 2022 8:16ч.
Кату ди ъркира българскее Пинучедт
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Иван30 Ное 2022 9:26ч.
Може за начало едно сепуко да си делнеш, дет се вика за адет, хуй сплеснат
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Ное 2022127919 Ное 202293929 Ное 202222824 Sep 20223065
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР